SAMEN TEKENEN MET JE (KLEIN)KIND! 

eenmalige miniworkshop, datum op aanvraag

moeder en kind schilderen samen veel kleuren

 Ontdek hoe verrassend leuk en informatief het kan zijn om met je (klein)kind te tekenen. Samen ga je op ontdekkingreis op één vel papier. Hoe doe je dat? Samen, of apart? Waar kom je elkaar tegen en hoe ga je dan verder? Kijk wat er gebeurt en je zult genieten! Je geniet er allebei dubbel van!

1½ uur in een groepje van 4 - 6 personen. 
Datum/tijd in overleg. Prijs: € 12,- p.p. incl. materialen en consumpties. SAMEN TEKENEN/SCHILDEREN als DAGWORKSHOP 
met vriend(inn)en, collega's of familie

eenmalige dagworkshop naar keuze, van 10.00 - 16.00 uur, op aanvraag

Heb je iets te vieren of wil je gewoon zomaar eens een dag iets creatiefs doen met collega's, vriend(inn)en of familie? Dan is een teken- of schilderdag een goede keus! Je hoeft geen teken- of schilderervaring hebben om hieraan mee te doen. Je kunt een keus maken uit het aanbod dagworkshops op deze website, maar het is ook mogelijk dat ik een workshop op maat voor je creëer; neem daarvoor dan even contact met me op. Minimaal 5 deelnemers, à € 65,- per persoon.

Reactie van een deelneemster:

Met heel veel plezier denk ik terug aan de workshop mandalatekenen met mijn zussen t.g.v. de verjaardag van mijn jongste zus. De ontvangst, de entourage en de sfeer: kortom alle ingrediënten voor een succesvolle en blije dag waren aanwezig, evenzo de gezamenlijke lunch. De opbouw van de dag door eerst heerlijk ‘uit ons dak te gaan’ door vrij te bewegen met kleuren. En dan langzaam aan maar zeker naar een focus. Knap hoor, Rinie om zo de dag te begeleiden met je aanwezige betrokkenheid en tegelijkertijd zo ‘wide en back’. Aan het einde van de dag zijn wij met een mooie mandala en een met elkaar getekend cadeau voor het jarige zusje, opgetogen vertrokken. Nogmaals dank voor de bijzondere dag. Een dag met een gouden randje, een dag om in te lijsten.
Marja van Arkel. (
bijdrage toegevoegd op: zo, 03/17/2013)